Jennifer Lawrence verscheen op nieuwe opnames

08.22.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Jennifer Lawrence verscheen op nieuwe opnames
© Instagram / Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence is een van de populairste Hollywood-sterren. Dankzij haar vele goede rollen en extreem succesvolle uitvoeringen, is de actrice momenteel in New Orleans op de set van haar nieuwe film over de oorlog.

Jennifer Lawrence op de set van de nieuwe film viert haar verjaardag in een trainingspak en zonder make-up. Jennifer Lawrence werd gefotografeerd in een casual stijl bestaande uit een volumineus groen shirt en blauwe sportshorts. Jennifer Lawrence geslagen in zwart-witte adidas-slippers. Jennifer Lawrence's haar was in een losse bundel gebonden en er was geen make-up op haar gezicht. De ster leek aangenaam verrast toen ze voor de trailer op de set ging staan ​​en werd ontmoet door een bloemenleverancier. Jennifer Lawrence ontving een enorm en mooi boeket witte bloemen.

Jennifer Lawrence was betrokken bij de rol van de nieuwe film. Het was haar verjaardag, ze bracht het op de set. Ze zag het script kijken. Jennifer Lawrence bloemen komen van haar verloofde, Cook Maroni, of haar beste vriend Adele.

Share It FIRST:

TOP