Jim Carrey accepteert kritiek

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Jim Carrey accepteert kritiek
© Instagram / Jim Carrey
Jim Carrey heeft eindelijk gereageerd op kritiek op zijn aankomende film Sonic the Hedgehog. De opening werd drie maanden later uitgesteld nadat fans het ontwerp van het titelpersonage hadden bespot.

Feedback kwam nadat de eerste trailer voor Paramount-aanpassing was uitgebracht. Het bevat het populaire karakter van de videogame Sega Sonic, geuit door Ben Schwartz. Fans gingen snel naar sociale media om het ontwerp van het titelpersonage te bekritiseren, waaronder menselijke tanden en vergrote kuitspieren. Sommigen vonden het gemeen.

De terugslag bracht Paramount ertoe de release uit te stellen tot 14 februari 2020. In maart schreef regisseur Jim Fowler op het sociale netwerk een studioplan voor het opnieuw ontwerpen van zijn favoriete personage. Iets meer tijd besteed om Sonic goed te maken.

Jim Carrey merkte op dat hij niet weet hoe het publiek dat betrokken is bij het herontwerp voelt. En geeft toe dat fans een gevoel van betrokkenheid bij het personage hebben. Toch is. Hij is niet erg bezorgd over de terugslag en terugdraaiing van de volgende release. Het zal gebeuren zoals het gebeurt. Het zal goed of slecht zijn.

Volgens uitvoerend producent Tim Miller was de beslissing om Sonic opnieuw te ontwerpen belangrijk. Miller zei dat dit een franchise is. En ze moet prachtig zijn.

Share It FIRST:

TOP