Jim Carrey zei dat hij aan Ariana Grande denkt

08.21.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Jim Carrey zei dat hij aan Ariana Grande denkt
© Instagram / Jim Carrey
Ariana Grande zal verschijnen op de Jim Carrey-serie. De acteur sprak niet alleen over de samenwerking met de zanger, maar ook over wie hij voor haar is.

Weet je dat Ariana Grande en Jim Carrey heel goed met elkaar communiceren? Tijdens een van de interviews vertelde Jim Carrey hoe de samenwerking met de zanger eruit zag. Blijkbaar zijn ze allebei goede vrienden. Jim Carrey is onder de indruk van Ariana, niet alleen vanwege haar talent, maar ook vanwege haar persoonlijkheid.

Jim Carrey zei dat hij met Ariana aan de set van de show werkte, maar de details zijn nog niet bekend. Het is bekend dat Ariana met Jim Carrey zal spelen in zijn tv-serie "Just kidding 2". Ariana plaatste hun gezamenlijke foto op Instagram.

Er zijn geen woorden. Ik keek naar het scherm en de woorden weerspiegelden niet het moment. Ik ben dankbaar voor de unieke ervaring en mijn leven. Er is niets beter dan werken en tijd doorbrengen met iemand van wie je houdt voordat je zelfs maar praat. Het is zelfs veel krankzinniger om iemand speciaal, warm en gul te vinden dan je je kunt voorstellen, 'schreef ze onder de foto.

Share It FIRST:

TOP