Joe Rogan zal bijdragen aan de verkiezingen

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Joe Rogan zal bijdragen aan de verkiezingen
© Instagram / Joe Rogan
Joe Rogan is een Amerikaanse komiek en omroep met een groot publiek. Hij is geliefd bij veel Amerikanen. Zijn shows worden bekeken door toeschouwers van alle leeftijden en verschillende politieke opvattingen.

De petitie ontving vanaf woensdagochtend meer dan 112.000 handtekeningen. Ze roept de presidentiële debatcommissie op om Joe Rogan te laten verkiezen om het debat te matigen vóór de verkiezingen van volgend jaar,

Het verzoekschrift citeert de ervaring van de cabaretier als interviewer om in aanmerking te komen voor zijn verkiezing voor de functie.

Joe Rogan is de alom gerespecteerde gastheer van zijn show. Die interviews afnamen met politici en economen. Wetenschappers en andere populaire figuren. Vertegenwoordigt verschillende lagen van het leven.

De petitie is drie maanden geleden gecreëerd. Maar het kreeg pas vorige week vaart. Ze stelt dat Joe Rogan ervaring heeft met het interviewen van onderwerpen uit het hele politieke spectrum. Joe Rogan organiseerde Republikeinen, Democraten en Libertariërs op zijn podcast.

In de petitie wordt verder gezegd dat zijn publiek bestaat uit mensen die een grote verscheidenheid aan politieke ideologieën vertegenwoordigen. En dat Joe Rogan zelf niet is geregistreerd bij een politieke partij.

Share It FIRST:

TOP