Johnny Depp geniet van het leven

05.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Johnny Depp geniet van het leven
© Instagram / Johnny Depp
Maandenlang was Johnny Depp betrokken bij een gerechtelijke procedure met beschuldigingen van geweld tegen zijn ex-vrouw, Amber Heard. Dit heeft de reputatie van Johnny Depp ernstig aangetast. En nu heeft de acteur zich gericht op het opruimen van zijn naam.

Johnny Depp heeft duidelijk geen geluk met romantiek, vooral in recente relaties met Amberd Heard. Hierna zouden weinigen instemmen met een nieuwe relatie. En het is onbekend of Johnny Depp zijn geluk opnieuw zal proberen te vinden.

Ondanks alle rechtszaken Johnny Depp blijft werken aan een paar films die in het volgende jaar zijn gekomen, evenals toeren met zijn band "Hollywood Vampieren"!

Een insider in de buurt van Johnny Depp meldt dat de acteur eigenlijk " gelukkig is, alleen, en toert met zijn groep, gewoon genietend van het leven, ondanks de voortdurende juridische strijd met zijn ex-vrouw ."

" Hij heeft verschillende films voorbereid voor de release en hij gaat een contract tekenen om zijn rol in de derde release van Fantastic Beasts te herhalen. Hij ontmoet niemand, maar in plaats daarvan wordt hij genezen en gaat hij weg van het drama Amber, waardoor zijn team kan vechten en zijn reputatie in Hollywood kan herstellen. Hoewel Johnny Depp geen nieuwe relatie wil aangaan . '

Ondertussen wil hij echt een goede reputatie terugwinnen, en daarom zal zijn team niet kalmeren totdat de voormalige vrouw van Johnny Depp, Amber Heard, niet toegeeft tot laster en zich officieel verontschuldigt.

Share It FIRST: