Julia Roberts staat nog steeds onder vuur van de media

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Julia Roberts staat nog steeds onder vuur van de media
© Instagram / Julia Roberts
Julia Roberts en echtgenoot Danny Moder verlaten Hollywood en adopteren een nieuw kind om hun huwelijk te redden. Maar deze informatie is niet waar.

Volgens een van de berichten in de media hebben de actrice en haar man een geheime overeenkomst gesloten. Om het werk in te korten. Reis de wereld rond en focus op familie. Een ander kind adopteren. Julia Roberts en Moder hebben al drie kinderen.

Julia Roberts en Danny hebben niets gemeen behalve hun kinderen. Daarom wil het echtpaar een kind adopteren. Om je gezin weer op te bouwen.

Noch Julia Roberts noch Moder gaven hun carrière op. De actrice speelt een belangrijke rol bij het ensceneren van het Amazon-drama Little Bee. Een drama wordt momenteel voorbereid. Momenteel werkt de filmmaker aan de film Flag Day. Dit is het nummer één teken dat de geschiedenis van het tabloid onzin is.

Ondertussen ontkent de actrice categorisch de mogelijkheid om haar familie uit te breiden. Tijdens een interview in 2013 zei Julia Roberts dat er geen kans was dat ze een vierde kind zou krijgen.

Share It FIRST:

TOP