Justin Bieber gaat door met de behandeling

05.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Justin Bieber gaat door met de behandeling
© Instagram / Justin Bieber
Justin Bieber heeft na de pauze voor de eerste keer een nieuwe muziek uitgebracht. In 2017 annuleerde Justin Bieber een deel van zijn tournee vanwege zijn slechte mentale gezondheid. Volgens hem begreep Justin Bieber dat hij fans van de show die ze verdienen niet kon geven.

" Op tournee was ik depressief ," zei Justin Bieber. "Ik was eenzaam, ik had tijd nodig ."

Justin Bieber is snel beroemd geworden. Snelle glorie begon zijn mentale stabiliteit te beïnvloeden. Uiteindelijk annuleerde hij de resterende tourdata en verliet tijdelijk de muziekindustrie.

Justin Bieber huwde Hayley Baldwin in 2018. Met dit evenement kon Justin Bieber gelukkiger worden.

Justin Bieber zei dat Hayley Baldwin zijn grootste supporter is, en ze zijn allebei erg blij samen.

Justin Bieber blijft worstelen met zijn geestelijke gezondheid, maar ondanks dit heeft hij groot succes geboekt.

Justin Bieber verliet het middelpunt van aandacht om zichzelf te concentreren en merkte op dat hij verschillende medicijnen slikte voor problemen zoals ADHD, depressie en angst. In een interview zei Justin Bieber dat hij in het algemeen van muziek vertrok om een ​​betere man en een betere echtgenoot te worden. Vandaag is hij op een veel betere plaats, hoewel hij zei dat hij nog steeds groeit als persoon.

Justin Bieber voelt dat hij nu is waar hij zou moeten zijn, en hij is onlangs teruggekeerd naar de hobby die hem beroemd heeft gemaakt. Op 10 mei brachten Justin Bieber en zijn vriend Ed Sheeran een nieuw lied uit, " I do not care ", wat de popster weer in de openbaarheid bracht.

Share It FIRST: