Justin Bieber en Haley Baldwin spelen een tweede bruiloft

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Justin Bieber en Haley Baldwin spelen een tweede bruiloft
© Instagram / Justin Bieber
Justin Bieber en Haley Baldwin zijn afgelopen september in New York getrouwd. Sindsdien hebben journalisten geen toegang meer tot het paar. Over de crisis in hun relaties schrijven ze in alle publicaties. Justin Bieber en Haley ontkennen constant deze geruchten. Onlangs gaf Haley toe dat ze haar man graag een kind wilde geven.

Justin Bieber en Haley Bieber vieren binnenkort hun eerste huwelijksverjaardag. Ze hebben zelfs een idee hoe ze dit speciale moment kunnen doorbrengen. Zoals bekend werd, zouden Justin en Haley graag een tweede keer willen trouwen. Hoewel het echtpaar officieel getrouwd is, hebben ze nog steeds niet de gelegenheid gehad om dit evenement te vieren. Justin Bieber en Haley Bieber willen een bruiloft vieren met familie en vrienden.

Het echtpaar overweegt om dit evenement in de herfst te organiseren. Het wordt een rustige privévakantie.

Het echtpaar had al plannen om een ​​tweede bruiloft te organiseren, maar persoonlijke problemen stoorden zich. Bedenk dat Justin Bieber onlangs heeft toegegeven dat zijn mentale toestand momenteel te wensen overlaat. De kunstenaar was lange tijd depressief. Daarom ging hij zich niet voorbereiden op de bruiloft. Justin Bieber was gericht op zijn gezondheid.

Volgens informatie willen Justin Bieber en Haley alle details van de ceremonie voor zichzelf en hun geliefden achterlaten. Het betekent ook dat ze bijzonder gevoelig zullen zijn voor de aanwezigheid van paparazzi.

Share It FIRST:

TOP