Justin Bieber geeft zijn gevoelens toe

08.21.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Justin Bieber geeft zijn gevoelens toe
© Instagram / Justin Bieber
Justin Bieber herinnert de wereld er van tijd tot tijd aan hoeveel hij verliefd is op Haley Bieber. Het echtpaar vermijdt spreken in het openbaar en hun tekenen van genegenheid zijn alleen te zien op de foto's die zijn gemaakt door de paparazzi. Daarom is het leuk om zulke charmante woorden te lezen op het sociale netwerk van internet.

Justin Bieber en Haley Bieber zijn bijna een jaar getrouwd. In september hield het paar een rustige formele bruiloft en hebben sindsdien geleidelijk een kerkelijke ceremonie en bruiloft gepland. Volgens recente rapporten zijn ze verliefd en bevinden ze zich in het stadium van het kiezen van de herfstdatum van de tweede bruiloft. De zanger en het model willen geen luidruchtig feest; het moet een feest zijn voor geliefden en vrienden.

Een maand voor de eerste verjaardag van deze bruiloft besloot Justin Bieber de wereld te herinneren aan zijn gevoelens voor zijn vrouw. En het bleek echt leuk. Justin Bieber heeft een nieuw bericht aan zijn pagina toegevoegd, met verschillende foto's van Haley Bieber en een romantisch bericht. Dit is niet de eerste keer dat een muzikant zijn liefde voor een geliefde op het netwerk verklaart.

Share It FIRST:

TOP