Kate Middleton houdt van koken

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kate Middleton houdt van koken
© Instagram / Kate Middleton
Kate Middleton heeft een geweldig figuur. Kate Middleton is een van de slanke vrouwen in de Britse koninklijke familie. De hertogin houdt zich aan haar dieet. Kate Middleton spreekt zelden publiekelijk over zijn eetgewoonten of dat hij graag eet. Kate Middleton blijft bescheiden in haar culinaire vaardigheden en lacht zelfs. Kate Middleton zegt dat prins William haar koken en koken moet doorstaan, wat veel tijd kost. Kate Middleton heeft echter bewezen eten tijdens uitstapjes.

Toen Kate Middleton zeven maanden zwanger was vóór de geboorte van de zoon van Prins George, ging ze vaak naar een winkel in Berkshire Spar. De winkel werd gerund door een paar Chan Shingadiya en haar man Hash. De hertogin in de winkel kocht vaak zelfgemaakte gerechten met groenten en currykruiden. Kate Middleton gaf toe dat ze een fan is van pittige gerechten.

Tijdens een bezoek aan Japan House London waren Kate Middleton en William grote fans van sushi. Zelfs leden van de koninklijke familie lijken graag nieuwe smaken te leren en te experimenteren met gerechten uit de hele wereld.

Share It FIRST:

TOP