Kate Middleton s bezoek aan het hoofdkantoor van de Scouts vertelt over haar liefde voor de natuur

03.28.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Kate Middleton s bezoek aan het hoofdkantoor van de Scouts vertelt over haar liefde voor de natuur
© Instagram / Kate Middleton
Kate Middleton is een moderne koningin, een moeder van drie kinderen, en een uitstekende scout. Zoals het publiek onlangs opmerkte, bezocht Kate Middleton het Scouts-hoofdkantoor en gebruikte haar vaardigheden vooral op een leuke manier.

De hertogin van Cambridge bezocht het hoofdkwartier van de Scouts aan de rand van Londen. Tijdens haar bezoek inspecteerde Middleton niet alleen het gebied en sprak met degenen die betrokken waren bij de gemeenschap, maar ze nam ook daadwerkelijk deel aan enkele buitenactiviteiten met de Bevers, de jongste verkenners.

Sommige kinderen bouwden hun eigen hol aan een boom en waren bezig om te controleren of het waterdicht was of niet. Omdat de hertogin naast hen was tijdens het experiment, besloot ze mee te doen met het plezier en de studeerkamer in te klimmen.

Ze kwam daar met een van onze bevers en controleerde het. Het was geweldig en de verkenners hielden heel veel van haar. Hoewel het hol niet volledig immuun was voor de elementen, scheen Middleton veel plezier te ontvangen en keerde terug naar de wortels van haar verkenner.

Share It FIRST: