Katy Perry beschuldigd van geweld

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Katy Perry beschuldigd van geweld
© Instagram / Katy Perry
Een voormalige partner van de zangeres, Josh Kloss beschuldigt haar van intieme intimidatie. De actie vond plaats in 2012, toen Katy Perry nog de vrouw was van Russell Brand.

Josh Kloss werkte samen met een popster tijdens het filmen van een tienerdroom-videoclip. Op het verjaardagsfeest van hun wederzijdse vriend zei Kloss dat Katy Perry zich obsceen begon te gedragen.

De man beschuldigt haar ervan zijn broek uit te trekken tijdens een feestje. Allen verzameld zagen het naakte lichaam van een man. Dit was zeer verontwaardigd en beledigde hem. Josh Kloss deelde deze erkenning op sociale netwerken.

Vernederd Kloss beweert dat dit niet de enige situatie was. Terwijl hij in 2010 aan de clip werkte, nodigde Katy Perry hem uit voor een gezamenlijke reis naar de stripclub in Santa Barbara. Daar gedroeg de zanger zich op dezelfde manier, walgelijk.

Er is hem gevraagd waarom hij het hier zojuist over heeft. De klas zei dat machtige mensen pervers zijn. Vrouwen met macht zijn net zo onbeleefd.

Josh Kloss benadrukt dat hij er niet om geeft om financiële voordelen te ontvangen. Hij wil dat fans van de zanger de waarheid kennen. Zodat mannen in een dergelijke situatie niet bang zijn om er hard over te praten en aangifte te doen bij de politie.

Katy Perry en haar advocaten hebben nog geen commentaar gegeven op wat er gebeurt.

Share It FIRST:

TOP