Keanu Reeves langverwachte première van John Wick 3

05.16.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Keanu Reeves langverwachte première van John Wick 3
© Instagram / Keanu Reeves
Dus de verwachte filmpremière van de week: Keanu Reeves keert terug naar John Wick 3. In deze film geregisseerd door Chad Stahelski herhaalt Keanu Reeves zijn rol als voormalige huurmoordenaar John Wick. Wie is op de vlucht, achtervolgd door een legioen moordenaars.

Wat zegt Keanu Reeves zelf over de film en zijn personage?

Voor mij was het dragen van een pak erg leuk. Ik ben echt dol op dit personage. Ik hou van zijn wil ... Ik hou van zijn verdriet. Voor mij is dit een soort van rijk, diep, soulvol karakter. En ik hou van zijn wil om te proberen te overleven. Ik hou van wat hij kan doen, en ik hou van zijn gevoel voor humor. "Ik denk dat hij een goed persoon is in deze wereld", zegt Keanu Reeves.

Het is moeilijk om een ​​favoriete actiescène te kiezen in John Wick 3. Er is een echte wereld daar, maar er zijn ook wat computergraphics en we hebben geprobeerd de computeromgeving echt te maken, "vervolgt Keanu Reeves.

Kogad Keanu Reeves werd gevraagd naar het lot van zijn karakter, dat was zijn antwoord: ik kan sterven in de strijd en dan terugkeren. Maar wat heb ik liever? Ik wil dat John Wick gelukkig is. Dus laten we hem de zonsondergang in laten gaan, zodat hij zijn liefde voor Helen kan herinneren.

Share It FIRST: