Keanu Reeves is onherkenbaar veranderd

08.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Keanu Reeves is onherkenbaar veranderd
© Instagram / Keanu Reeves
Keanu Reeves keert 30 jaar geleden terug naar zijn rol. Maar in de nieuwste foto's van de aankomende film "Bill & Ted Face the Music" lijkt hij niet op de oude Ted.

Backstage-foto's van "Bill & Ted Face the Music" waren niet op sociale netwerken. Dit is de volgende release van de populaire 90-serie. Alex Winter en Keanu Reeves zullen de hoofdpersonages opnieuw spelen.

Op de eerste foto's van de set liep Keanu Reeves in een roze shirt. Hij was gladgeschoren en had lang haar. De held van de serie ziet er anders uit. Dikke baard en kapsel met geschoren randen, tijdelijke make-up.

Bedenk dat Alex Winter en Keanu Reeves voor het eerst de rol van tieners speelden in de film The Fantastic Adventures of Bill and Ted uit 1989. Tieners reisden de wereld rond. Twee jaar later werd het vervolg op de Crazy Expedition van Bill en Ted uitgebracht in de bioscoop. Er waren ook twee seizoenen van tekenfilms, strips en videogames met een licentie voor de film.

Bill & Ted Face the Music is de geweldige terugkeer van Alex Winter op het grote scherm. Lange tijd werkte hij vooral als televisieregisseur en nasynchronisatie-acteur. Keanu Reeves, daarentegen, is een meer gewilde acteur.

De Amerikaanse première staat gepland op 21 augustus 2020.

Share It FIRST:

TOP