Kendall Jenner begint een oude romantiek

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kendall Jenner begint een oude romantiek
© Instagram / Kendall Jenner
Kendall Jenner is een beroemde vertegenwoordiger van een rijke familie. Nog niet zo lang geleden maakte Kendall Jenner het uit met Rocky. Onlangs werd Rocky vrijgelaten. De afgelopen weken heeft Rocky zo snel mogelijk echt moeilijke tijden meegemaakt. Rocky's overtredingsrecord staat op sociale netwerken. In de video slaat de rapper een voorbijganger in Stockholm, viel in handen van de Zweedse politie. Hoewel de man werd gearresteerd, geloofde zelfs Donald Trump in zijn onschuld. Op vrijdag eiste het Zweedse parket zes maanden gevangenisstraf voor de muzikant en zijn twee collega's. Tegelijkertijd werd de man vrijgelaten en mocht hij wachten op het vonnis in de Verenigde Staten. De rapper besloot geen tijd te verliezen en bijna onmiddellijk na het verlaten van de bar om zich te concentreren op liefdesveroveringen.

Hij keerde vrijdagavond laat terug naar de Verenigde Staten. Op zondag verscheen hij in een dienst georganiseerd door Kanye West. In dienst van haar man werd Kim Kardashian ook bijgewoond door Kendall Jenner, die niet onopgemerkt bleef door Rocky. Het record verscheen op internet. De video toont hem flirten met de 23-jarige Kendall Jenner.

Kendall Jenner en Rocky ontmoetten elkaar in 2016 en verschenen samen op verschillende openbare evenementen. Beroemde foto van Met Gala. Op de foto vangt de rapper de billen van Kendall Jenner.

Share It FIRST:

TOP