Kendall Jenner worstelt met uitslag

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kendall Jenner worstelt met uitslag
© Instagram / Kendall Jenner
Kendall Jenner is een beroemde vertegenwoordiger van een rijke familie. Kendall Jenner bedacht een nieuwe acne-crème. De lijst met sterren en beroemdheden is erg lang, wat toegaf aan de effectiviteit ervan. Het werkt snel en effectief voor het drogen van acne in één nacht.

In de showbusiness is uiterlijk alles. En een onverwachte puist kan het effect van het werk van stylisten en make-upartiesten vernietigen. Kendall Jenner was hiervan overtuigd en ze kreeg een golf van kritiek toen ze optrad tijdens het gala-concert van Golden Globes 2018 met zeer opvallende paling. Zelfs een dikke laag make-up kon acne op haar gezicht niet bedekken.

Dochter Chris Jenner worstelde lange tijd met acne en pas na enkele maanden therapie slaagde ze erin om volledig van dit defect af te komen. Geen wonder dat sterren op zoek zijn naar snelle en effectieve methoden. Ze willen een manier vinden om met uitslag in bijna één nacht om te gaan. Kendall Jenner is het gezicht van Proactive Anti-Acne Cosmetics geworden. Haar zus vond een andere oplossing. Chloe Kardashian en Kylie Jenner gebruiken een tonicum dat acne in één nacht droogt.

Share It FIRST:

TOP