Kendrick Lamar motiveert jonge zangers

08.21.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kendrick Lamar motiveert jonge zangers
© Instagram / Kendrick Lamar
De muziekvideo Motivation is het eerste volledig solo-nummer van het meisjeslid van de groep Fifth Harmony Normani.

De carrière van Norman wint aan momentum. De laatste jaren heeft de zanger samengewerkt met artiesten zoals Calvin Harris, Kehlani en Quavo. Na twee hits opgenomen met de deelname van de grootste sterren van de moderne popmuziek met Khalid en Sam Smith, is ze klaar om de wereld te veroveren met haar nieuwe single.

Motivation is een nieuwe en energieke nieuwe release in een sfeer van de beste hits van R & B. Het is het resultaat van de samenwerking van de kunstenaar met de belangrijkste producenten in de industrie.

Samen met het nummer was er een videoclip gemaakt door Dave Myers, Kendrick Lamar en Janet Jackson stonden in het eerste frame. Young Normanie bekijkt muziekvideo's in het cultprogramma 106 & Park met hun deelname aan het huis van haar grootmoeder in New Orleans. Dromend dat ze op een dag zal zijn als haar idolen. Kendrick Lamar, als een interessante uitvoerder en eigenaar van de Pulitzer Prize, kan niet anders dan een voorbeeld maken om jonge sterren te helpen hun doelen te bereiken.

Share It FIRST:

TOP