Kevin Durant handelde eerlijk

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kevin Durant handelde eerlijk
© Instagram / Kevin Durant
Toen Kevin Durant besloot de Warriors op Brooklyn-netwerken te verlaten. Velen bekritiseerden zijn beslissing.

Voorafgaand aan zijn aankondiging om lid te worden van de netwerken, dwong Kevin Durant Warriors General Manager Bob Myers naar New York te vliegen, zodat hij hem persoonlijk op de hoogte kon stellen van zijn beslissing. Hij wachtte echter niet tot Steph Curry zou landen. Voordat u uw verhuizing meldt.

Maar Bob Myers is, ondanks kritiek op andere mensen, blij dat het afscheid van de atleet heeft plaatsgevonden.

Myers was dankbaar dat Kevin Durant persoonlijk met hem wilde praten en was volledig open over zijn besluit om zijn hoofdstuk met de Warriors te beëindigen. Hij waardeerde het.

De uitgang van Durant uit de baai sloot een van de meest historische races in de sport.

Sinds 2014, toen de NBA MVP in Auckland arriveerde, zijn Warriors bijna onoverwinnelijk. Hij won twee NBA-kampioenschappen en verloor daarna de derde nadat Kevin Durant zijn Achilles scheurde. En Clay Thompson heeft zijn ACL opgelicht. Kevin Durant en Curry, Thompson en Draymond Green Warriors waren de grootste talentenverzameling in de geschiedenis van NBA. Het team dat het sterkst was.

Volgend jaar rehabiliteert Kevin Durant zijn Achilles, in de hoop terug te keren naar het seizoen 2020-21. Maar de Warriors en de atleet zullen altijd deze drie historische jaren hebben.

Share It FIRST:

TOP