Kevin Durant verklaart blessure

08.21.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kevin Durant verklaart blessure
© Instagram / Kevin Durant
Voor het eerst sinds het einde van het seizoen gaf Kevin Durant een officieel interview. Er waren vragen over hoe de finale van dit jaar voor hem eindigde.

Chris Haines had het genoegen om het eerste interview af te nemen met een basketbalspeler als speler op de Brooklyn Networks. Kevin Durant was perfect voorbereid.

De eerste en belangrijkste vraag ging over zijn blessure. Was het de schuld van het laatste team. Maar Kevin Durant antwoordde bevestigend dat het niet hun schuld was.

Kevin Durant hoorde geruchten dat Warriors hem duwden om terug te keren. Maar niemand zei zelfs een woord over zijn terugkeer naar het spel tijdens revalidatie. Elke dag trainde ik één op één met de coach. Dit is een sport en dergelijke dingen gebeuren gewoon.

Kevin Durant herinnert zich het moment van blessure niet. En wat er daarna gebeurde, in shock zijn. Hij voelde hevige pijn. Hij kon niet goed rondkijken. En dus miste hij het schandelijke applaus van enkele fans van Toronto. Nu is de speler zich hiervan bewust.

Share It FIRST:

TOP