Kevin Spacey wordt opnieuw beschuldigd

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kevin Spacey wordt opnieuw beschuldigd
© Instagram / Kevin Spacey
Onlangs werd Kevin Spacey vrijgesproken van een seksuele intimidatiezaak tegen een 18-jarige oberjongen. Hij wordt opnieuw belast met nieuwe beschuldigingen.

De masseur heeft de acteur aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. Hij zei dat hij werd gecontacteerd door nog twee mannelijke masseurs die beweerden het slachtoffer van de acteur te zijn.

Volgens gerechtelijke documenten, de persoon die de acteur heeft aangeklaagd onder het pseudoniem John Dow. Hij zegt dat hij nieuwe getuigen heeft.

Dow zegt dat zijn advocaten de acteur zullen ontmoeten om erachter te komen hoe de namen van de acteur het beste kunnen worden onthuld zonder de mannen in het proces te schaden.

Kevin Spacey beschuldigt Dow van het weigeren om namen of andere basisinformatie over zijn beschuldigingen te verstrekken. Inclusief datum van vermeende seksuele aanval.

De acteur gelooft dat een rechtbank nodig zal zijn. En dat een schikking uiterst onwaarschijnlijk is. De zaak gaat verder.

De man beweert dat hij in oktober 2016 door de acteur werd aangevallen tijdens een massage in zijn privéwoning in Malibu.

Dow zei dat hij eindelijk zijn massagetafel pakte en vertrok. Hij klaagde voor niet-gespecificeerde schade.

Share It FIRST:

TOP