Kevin Spacey probeert zijn carrière te herstellen

08.22.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Kevin Spacey probeert zijn carrière te herstellen
© Instagram / Kevin Spacey
Kevin Spacey werd vrijgesproken van de vermeende intimidatie van een 18-jarige. De acteur verscheen in het Nationaal Museum van Rome. Waar hij het gedicht "Boxer" van Gabriele Tinti las.

Waarom Kevin Spacey werd gekozen voor het lezen van een gedicht. Hij werd beschuldigd van vervolging in 2017. Italiaanse dichter Gabriele Tinti beweert dat de beslissing niets te maken had met de rechtszaken.

Hij koos een acteur. Omdat hij de beste acteur ter wereld is. Tinti ontkent ook dat het gedicht zelf was geïnspireerd door de ervaring van een tweevoudige Oscar-winnaar. De kunstenaar schreef een gedicht beïnvloed door de sculptuur van een rustende bokser. Waarbij Kevin Spacey stond, zijn werk aan het lezen.

Kevin Spacey wordt beschuldigd van het pesten van 30 mensen. Hoewel de openbare aanklagers van Massachusetts in juli besloten dat ze de criminele aanklacht van de acteur moesten laten vallen wegens het seksueel misbruiken van een 18-jarige man. In verband met de intrekking van de rechtszaak door het vermeende slachtoffer. De acteur wordt nog steeds beschuldigd van ongepast seksueel gedrag en biedt al bijna 30 jaar aan.

Kosten tegen de acteur zijn onderdeel geworden van de sociale campagne #MeToo.

Share It FIRST:

TOP