Kim Kardashian adverteert met haar lijn van cosmetica

08.12.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kim Kardashian adverteert met haar lijn van cosmetica
© Instagram / Kim Kardashian
In juni van dit jaar beschreef Kim Kardashian hoe ze omgaat met psoriasis op haar benen. Het blijkt dat een lid van de Kardashian-Jenner-clan huidproblemen verbergt. Ze gebruikt cosmetica van haar eigen merk - KKW Beauty. In het bijzonder producten uit de Body Collection-lijn.

Kim Kardashian deed ook make-up voor haar grootmoeder. Ze plaatste foto's op sociale netwerken. Fans van de socialite gaven toe dat het effect onweerstaanbaar is en dat de huid van een oudere vrouw er 20 jaar jonger uitziet.

Niet alle cosmetica geven echter een dergelijk effect. Kim Kardashian heeft zijn foto's gepubliceerd. Op hen is ze afgebeeld met lichte make-up. De make-up is gemaakt met heldere tinten cosmetica uit de Body Collection-lijn. Op deze foto's zag Kim Kardashian er veel ouder uit dan haar jaren. Fans vergeleken een socialite met een ster van de vorige eeuw, Tony Braxton. Misschien overdreef Kim Kardashian gewoon met Photoshop. Helaas zijn de prijzen voor cosmetica uit de Body Collection-lijn enorm. Deze cosmetica is niet beschikbaar voor gewone mensen.

Share It FIRST:

TOP