Kim Kardashian koos een stylistencarrière voor haar dochter

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Kim Kardashian koos een stylistencarrière voor haar dochter
© Instagram / Kim Kardashian
Kim Kardashian wil duidelijk dat haar dochter haar toekomst vindt in de modewereld. De beroemdheid zorgt ervoor dat North West regelmatig modeshows bijwoont. Kim leidt haar naar shows, stelt haar voor aan ontwerpers. Koopt de designerkleding van de dochter. Kim Kardashian wil ook dat North de namen van de duurste merken uit het hoofd kent. Het is niet verwonderlijk dat het bekijken van de garderobe van een moeder het favoriete tijdverdrijf van een meisje is. Dochter Kim heeft al haar debuut gemaakt op de catwalk. Kim Kardashian zei dat North West kleding voor zichzelf ophaalde tijdens hun bezoek aan Japan.

Vorig jaar verscheen North West voor het eerst op een modeshow als model. Tevreden Kim Kardashian steunde het dochtertje. North West verscheen op de LOL Dolls Kids-catwalk in lichte make-up en roze kleding. Nu verbreedt het meisje haar horizon en wordt het een styliste.

Kim Kardashian plaatste op sociale netwerken foto's van zijn dochter. Foto's zijn gemaakt tijdens een gezamenlijke vakantie in Japan. Kim Kardashian zei dat de dochter zelf kleding voor zichzelf en haar ophaalt. Op de foto's is Noordwest gekleed in lichte kleding.

Share It FIRST:

TOP