Kim Kardashian liet kinderfoto's zien

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kim Kardashian liet kinderfoto's zien
© Instagram / Kim Kardashian
Kim Kardashian is al de oudste in de showbusiness. Vele jaren zijn verstreken sinds ze luid over haar spraken. Vandaag herinnert Kim Kardashian zich de oude dagen. Rechtvaardiging voor de herinneringen is de nieuwe collectie kleurrijke cosmetica. Een collectie geïnspireerd op de jaren 90. Kim Kardashian was toen een tiener. Ze werd geboren in 1980, dus in de jaren 90 was ze jong.

Kim Kardashian toont foto's uit de jaren 90 - in die tijd was ze een tiener. De beroemdheid liet twee foto's zien op haar pagina op het sociale netwerk van internet. We zien Kim Kardashian op de leeftijd van ongeveer 15 jaar. Ze heeft lichte make-up, haar haar is vastgebonden in een hoge paardenstaart. Kim Kardashian draagt ​​een groot wit t-shirt en gescheurde spijkerbroek. Kim Kardashian liet het lichaam al graag zien. Op een van de foto's is een slip en wit ondergoed zichtbaar.

Kim Kardashian droeg witte sneakers met dik zwart kant. Kim Kardashian was echt mooi in haar tienerjaren. Haar stijl was dezelfde als die van andere tieners van die tijd.

Share It FIRST:

TOP