Kim Kardashian promoot zijn nieuwe parfum

08.21.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kim Kardashian promoot zijn nieuwe parfum
© Instagram / Kim Kardashian
Kim Kardashian plaatste op haar pagina op internet een sexy foto van Kylie Jenner. Dus adverteert ze met haar nieuwe parfum. Op de foto ziet Kim Kardashian eruit alsof ze zes vingers aan haar linkervoet heeft. In Los Angeles heeft een grafisch computerontwerper net een goedbetaalde baan in de beroemdste familie ter wereld verloren.

Kim Kardashian zakenman. Een beroemdheid kan verdienen aan alles wat ze aanraakt. Onder het merk KKW Beauty promoot de ster make-upcosmetica en nog veel meer. Kim Kardashian spoort haar fans momenteel aan nieuwe parfums te kopen die zijn ondertekend met haar naam. Er waren verschillende aroma's die kunnen worden onderscheiden door de kleur van de flessen in de vorm van lippen.

Kim Kardashian promoot nieuwe parfums met zijn zus Kylie Jenner. Ze werkten samen bij het creëren van geuren. In een prachtige, geretoucheerde foto dragen beide beroemdheden asymmetrische jumpsuits. Kim Kardashian in turkoois en Kylie in lavendel. Beide meisjes hebben één been volledig bedekt en het andere volledig open.

Share It FIRST:

TOP