Kurt Russell kan verrassen

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Kurt Russell kan verrassen
© Instagram / Kurt Russell
Er zijn films en scènes die legendarisch worden. Een van deze films was de film The Disgusting Eight. Het acteerwerk was geweldig. Alle scènes waren zeer realistisch. Maar er waren echt echte emoties op de site.

De film heeft een enorme verzameling talenten verzameld. Kurt Russell speelt de rol van premiejager John de beul Ruth. Die haar laatste gevangene Daisy Domerg draagt ​​tot haar doodvonnis. Een vreemd assortiment personages moest een manier vinden om de tijd te doden. Schaken, lezen en praten zijn allemaal opties. Maar muziek is ook een optie.

Tijdens een scène speelt Daisy gitaar en zingt hij mee. Na een tijdje naar haar lied te hebben geluisterd, vraagt ​​John of er een ander lied is. Toen ze echter klaar was met zingen, scheurt John plotseling een muziekinstrument uit haar handen en breekt het op de dichtstbijzijnde pilaar. Daisy is geschokt door deze actie. Maar niet alleen vanwege wat John deed. Zoals later bleek, is de reactie die Jennifer Jason Lee op dit moment geeft oprecht. Omdat haar collega net Martin's zeldzame en dure 150-jarige gitaar heeft gebroken, en niet een van de vele duplicaten die voor de film zijn gemaakt.

De gitaar was een van de manieren waarop Tarantino de film realistisch wilde maken. Hij haalde Martin's Guitar Museum over om hem te lenen en Martin's unieke gitaar te produceren alleen voor deze scène. Het plan was voor Jennifer Jason Lee om gitaar te spelen voor deze scène. Knip het later uit zodat een duplicaat op zijn plaats kan worden geplaatst. En dan zou Kurt Russell haar vernietigen. Niemand heeft de acteur echter over dit plan verteld. Daarom ging hij door de hele scène en vernietigde de gitaar, die werd gewaardeerd op $ 40.000.

Share It FIRST:

TOP