Kurt Russell is degene die je laat geloven

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Kurt Russell is degene die je laat geloven
© Instagram / Kurt Russell
Kerstmis is een speciale vakantie voor een miljoen mensen. Velen associëren het met bepaalde tradities of rituelen. Maar voor de moderne generatie wordt deze vakantie geassocieerd met veel kerstfilms. De mysterieuze geest van Kerstmis heerst in hen. Weinig regisseurs en acteurs wisten dit over te brengen van de schermen.

Chris Columbus is klaar om de film "Christmas Chronicles 2" te herstellen. De eerste aflevering was succesvol voor een streamingplatform met ongeveer 20 miljoen streams tijdens de eerste week na de première. Met dergelijke aantallen was een voortzetting onvermijdelijk. En Netflix hoopt met de kerstman vooruit te gaan. Kurt Russell speelt de favoriete held van de kinderen. Terwijl de eerste film gemengde beoordelingen ontving van critici. Fans van vakantiefilms haastten zich om de acteur te accepteren in hun jaarlijkse rotatie van kerstfilms. Daarom moet de voortzetting met open armen worden verwelkomd.

Chris Columbus zal het bedrijf leiden, wat veel interesse zal wekken, Columbus en Kurt Russell kunnen het vervolg succesvoller maken dan het eerste. Tegelijkertijd krijgen meer kritiek.

De film heeft geen officiële releasedatum voor Netflix. Hoogstwaarschijnlijk zal de première plaatsvinden tegen Kerstmis 2020.

Share It FIRST:

TOP