Lady Gaga is weer alleen

05.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Lady Gaga is weer alleen
© Instagram / Lady Gaga
Voormalige verloofde Lady Gaga Christian Carino werd in Los Angeles gezien met een onbekende brunette

Drie maanden geleden merkten Lady Gaga-fans dat de zanger geen trouwring had bij de Grammy Award. Zelfs dan, het einde van de verloving van Lady Gaga en Christian Carino

Lady Gaga's voormalige verloofde Christian Carino werd zaterdagavond gespot met een mysterieuze brunette in Los Angeles.

Christian Carino gedroeg zich terughoudend, liet zijn hoofd zakken in een grijze jas, zwarte spijkerbroek en leren laarzen.

Lady Gaga heeft aangekondigd dat ze verloofd was met Carino tijdens de uitreiking van de ' Women in Hollywood ' in oktober 2018.

Later werd bevestigd dat hun relatie eindigde in februari 2019

Bronnen zeiden dat de relatie simpelweg niet werkte, slechts een paar maanden nadat hij een aanbieding had gedaan met een diamanten ring, die naar verluidt wordt verkocht tussen de 300.000 en 400.000 dollar.

De insider voegde eraan toe dat de relatie soms eindigt en dat er geen lang dramatisch verhaal is.

Lady Gaga heeft haar ex-vriendje niet genoemd tijdens haar inleidende toespraak nadat haar liedje Shallow op 10 februari een Grammy won.

Het paar begon naar verluidt dating in Februari 2017 na haar niet succesvolle overeenkomst met acteur Taylor Kinney.

Lady Gaga bleef verborgen in haar relatie met Christian.

Toen zei Lady Gaga: Toen ik backstage ging, was Christian bij de trap om te controleren of alles in orde was met mij. Het beste van iemand houden is wanneer ze je pakken, als je valt.

Share It FIRST: