Lady Gaga beschuldigd van het overtreden van de wet

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Lady Gaga beschuldigd van het overtreden van de wet
© Instagram / Lady Gaga
Lady Gaga speelde onlangs in een interessante film waarin ze één lied zong. Muzikant Steve Aronson gelooft dat Shallow wordt gezongen op het motief van zijn lied. Lady Gaga won een Oscar voor dit lied. Dit is het plagiaat van zijn lied uit 2012. Dit dreigt met een rechtszaak en vereist een compensatie van een miljoen dollar. De zangeres en haar advocaat beantwoorden zijn aanklacht.

De film Small Song from the Star Is Born bracht Lady Gaga en andere Oscar-songwriters een Grammy Award. Muzikant Steve Aronson gelooft dat de hit lijkt op zijn nummer Almost. Het lied werd geschreven in 2012. Dit is genoeg om Lady Gaga bang te maken met een rechtszaak over plagiaat. Er is een officieel antwoord op de aantijgingen.

Lady Gaga zong ondiep en ontving vervolgens een Oscar voor haar. Het was de beste uitvoering van de avond. Lady Gaga reageert op beschuldigingen van plagiaat. Steve Johnson stuurde een officiële verklaring naar de media. Hij bewees dat de makers van Shallow dezelfde progressieve reeks gebruikten. Net als het nummer Bijna.

Share It FIRST:

TOP