Lady Gaga kan Oscar verliezen

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Lady Gaga kan Oscar verliezen
© Instagram / Lady Gaga
Dergelijke vermoedens verschenen op sociale netwerken. Nadat de ster werd beschuldigd van het feit dat haar nieuwe hit 'Klein' een plagiaat was van het lied van een andere artiest. Sterrenadvocaten noemen deze situatie een poging om geld af te persen.

Het nummer "Small" uit de film "The Birth of a Star" werd een wereldhit kort na de première. Het nummer heeft vele prijzen ontvangen. Inclusief een Oscar in de categorie "Best Original Song". Nu beschuldigt de muzikant Steve Ronsen de uitvoerder van de hit Lady Gaga van plagiaat. Hij beweert dat 'Small' erg lijkt op zijn nummer 'Almost'.

De advocaten van de zanger reageerden op beschuldigingen van plagiaat. Ze noemden het een poging om gemakkelijk geld te verdienen. Ze beweren dat het heel gemakkelijk is om te bewijzen dat Lady Gaga het nummer 'Bijna' nooit heeft gehoord. Het is vermeldenswaard dat het nummer van Steve Ronson vóór de start van het bedrijf slechts 300 likes had op SoundCloud. Momenteel is dit aantal gestegen tot 260.000 Dit bewijst dat de muzikant al bekendheid heeft verworven. Een fragment van het nummer 'Small' is gebaseerd op de melodie die in veel werken te vinden is. De advocaat van de zanger uitte zijn bewondering. Hij is tevreden over de manier waarop Lady Gaga valse beschuldigingen bestrijdt.

De verdediging van Lady Gaga is erg sterk. De zanger maakt zich zorgen dat Katy Perry onlangs een vergelijkbare zaak verloor. Als gevolg hiervan moest ze bijna 3 miljoen dollar betalen. De advocaten van Lady Gaga zijn er echter van overtuigd dat de ster niet in gevaar is. De zanger zelf maakt zich grote zorgen dat een Oscar van haar kan worden afgenomen.

Share It FIRST:

TOP