Lady Gaga en nieuwe ITkansen

04.1.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Lady Gaga en nieuwe ITkansen
© Instagram / Lady Gaga
Drie jaar geleden kondigde Lady Gaga haar partnerschap met INTEL aan. Ze bracht een verbluffende video over haar en haar technologie en nieuwe IT-kansen. De kunstenaars en het technische bedrijf hebben hun krachten gebundeld om een ​​onvergetelijke voorstelling te maken. De show voor de Grammy is gemaakt met behulp van de nieuwste technologie.

Een week voor de show overleed David Bowie en stelde de Grammy-regisseur voor dat Lady Gaga haar optreden omzet in een eerbetoon aan de overleden zanger. Vandaag zullen we het officiële originele concept van presentatie openen.

De uitvoering begint met een witte kubus op een zwart podium. Dan begint hij uiteen te vallen en ontdekt hij in het glinsterende standbeeld van Lady Gaga. Dan verschijnt een robotarm. De constructies beginnen te bewegen, waardoor het standbeeld van Lady Gaga in de lucht wordt geheven. Alles verandert van diep zwart naar helder wit. Felwitte schijnwerpers worden ingeschakeld en Lady Gaga komt ter plaatse en komt tot leven.

In verschillende delen van de scène verschijnt de zanger als een hologram. Het publiek kan niet zeggen welke echt is. De hologrammen verdwijnen effectief en onthullen de echte Lady Gaga aan het einde van de show.

Share It FIRST:TOP