LeBron James heeft $ 1 miljoen aan school geschonken

05.14.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

LeBron James heeft $ 1 miljoen aan school geschonken
© Instagram / LeBron James
Basketbalster Lebron James heeft $ 1 miljoen geschonken aan een nieuwe sportschool op een basisschool in zijn thuisstaat Ohio. Lebron James verraste honderden studenten van de " School of Promises " met een cheque van de Dick Sporting Goods Foundation.

De geschokte kinderen applaudisseerden toen ze de voormalige held Cleveland Cavaliers zagen.

"De beste plaats voor mij aan het einde van het schooljaar was precies hier in deze sportschool waar jullie nu zijn ," zei Lebron James. " En nu heb ik de mogelijkheid om het je direct op straat te brengen op de school van je jongens. Dit is helemaal voor jullie . "

Grant van $ 1 miljoen. De Verenigde Staten gaan door met het bouwen van een nieuw gymnasium voor studenten, dat na schooltijd zal worden gebruikt voor lichamelijke opvoeding en sport.

" Voor mijn kinderen is dit meer dan een sportschool. Het Sports Matter-programma van DICK helpt ons nog meer kansen te bieden , " zei Lebron James. " Ik geloof dat de hemel de limiet is voor deze kinderen, en de resultaten die we zien zijn slechts het begin ."

De ' Ik beloof ' school is een openbare school die is gebaseerd op samenwerking met Akron's openbare scholen en de Lebron James Family Foundation, die in 2018 is geopend.

Share It FIRST:

TOP