Liam Hemsworth werd vernederd door Miley Cyrus

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Liam Hemsworth werd vernederd door Miley Cyrus
© Instagram / Liam Hemsworth
Begin augustus waren de media geschokt door de scheiding van dit paar. Vrienden van de acteur beweren dat dit eigenlijk het einde van hun huwelijk is.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus verrasten iedereen. Bovendien besloot het paar pas eind 2018 hun relatie te formaliseren. Sindsdien zijn slechts acht maanden verstreken. De paden van kunstenaars liepen volledig uiteen.

Miley Cyrus is terug naar haar oude gewoonten. Ze begon plezier te hebben. Liam Hemsworth kan dit niet accepteren. Hij gaf toe dat hij de vernedering zat was.

In een officiële verklaring van 10 augustus gaf het echtpaar toe dat ze zich nu exclusief op zichzelf en hun carrière willen richten.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth begonnen met daten op de set van de film "Last Song". Hun relatie was echter zeer stormachtig. Het echtpaar is uit elkaar gegaan en heeft het 8 jaar volgehouden. Eind 2018 eindelijk trouwen. Liam Hemsworth hoopte dat het zou lukken. Maar het charisma van Miley was ondenkbaar. De actrice zei vaak dat ze van zowel mannen als vrouwen houdt.

De media hebben herhaaldelijk commentaar geleverd op de seksualiteit van Miley Cyrus. Liam Hemsworth wist zeker dat ze hem koos. Maar dit gebeurde niet.

Share It FIRST:

TOP