Liam Neeson is geïnteresseerd in de geschiedenis van Europa

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Liam Neeson is geïnteresseerd in de geschiedenis van Europa
© Instagram / Liam Neeson
Ter gelegenheid van de verjaardag van de Slag om Warschau heeft de Poolse Nationale Stichting een video voorbereid met deelname van een populaire acteur. Deze acteur is Liam Neeson. De acteur vertelt over het verloop en de betekenis van de botsing van de vorige eeuw. De opname is vorig jaar gemaakt. Maar het is altijd de moeite waard om eraan te denken.

Liam Neeson werd gekozen voor deze rol omdat hij al vele jaren geïnteresseerd is in Polen en verwant is aan dit land. De deelname van de acteur aan de actie komt voort uit zijn diep respect voor dit land en zijn overtuiging in de sleutelrol van het Poolse leger, die zij in 1920 speelde, waardoor de bolsjewistische storm effectief werd geblokkeerd, die niet alleen op Polen, maar ook op Europa was gericht.

De campagne van een acteur is vooral gericht op ontvangers in de VS en West-Europa. Liam Neeson is een beroemd, herkenbaar en goed persoon. Het Poolse nationale fonds wil dat dit soort mensen vertellen over belangrijke momenten in de geschiedenis van het land en hun invloed op het lot van de wereld.

Share It FIRST:

TOP