Lil Pump werkt samen met vele beroemdheden

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Lil Pump werkt samen met vele beroemdheden
© Instagram / Lil Pump
Lil Pump combineerde creativiteit met de Franse rapper. De afro pop single combineert twee talen en is een mix van Nakamura's Franse zang met de ritmische flow van Lil Pump. Het originele nummer was opgenomen op het Nakamura-album. Het album ging afgelopen herfst in première. Sindsdien heeft het album 150 miljoen streams verzameld en kreeg het een dubbele platinastatus in Frankrijk.

Veel beroemdheden zijn fans van Nakamura. Nakamura is een grote ster in Frankrijk. Lil Pump is erg tevreden over deze samenwerking.

Nakamura's snelste weg naar de top begon met de single 'Djadja'. Het heeft 650 miljoen streams en staat in de Europese toplijsten. Zo werd Ayia Nakamura de eerste Franse vrouw na Edith Piaf.

De in Miami geboren Lil Pump werd beroemd vanwege de hit "Gucci Gang". Ze ging het beroemde debuutalbum van de zanger binnen. Dit nummer, in de Verenigde Staten drie keer bedekt met platina. Ze werd derde op de Billboard Hot 100. Sindsdien heeft Lil Pump samengewerkt met hiphopartiesten zoals Kanye West en Lil Wayne. Dit jaar bracht de jonge rapper zijn tweede album uit, Harvard Dropout.

In het afgelopen jaar heeft Ayia Nakamura de positie van een internationale ster versterkt en samenwerking met Lil Pump zal haar status alleen maar versterken.

Share It FIRST:

TOP