Lil Wayne en zijn rap zullen ook worden verwijderd door Rick

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Lil Wayne en zijn rap zullen ook worden verwijderd door Rick
© Instagram / Lil Wayne
Lil Wayne is een sleutelfiguur in de zuidelijke hiphop en een van de best verkopende hiphopartiesten in de geschiedenis. In het najaar van 2016, tijdens de procedure met contant geld, verliet hij het podium. En hierdoor behield hij zijn waardigheid. Na deze verklaring hebben veel hiphopartiesten hun respect voor de kunstenaar uitgesproken en hem bedankt voor zijn werk.

Pusha T en Lil Wayne zouden deelnemen aan de zesde aflevering van de Maybach Music-serie van Rick Ross. De samenwerking was een bestand tussen de twee rappers. Ze brachten het grootste deel van het decennium door met het onderbewustzijn heen en weer handelen. De vete tussen hen dateert uit de dagen van Push in Clips. Elk van hen beschuldigt de ander van het stelen van zijn eigen stijl en sparren over hun stilistische invloed op hiphop.

Eerder deze week probeerde Ross de geruchten te verdrijven dat er enige vijandigheid was tussen zijn vaste werknemers.

Vervolgens werd Miami-2 Port geüpload naar streamingdiensten. Maar het gepromote vers van Push was duidelijk afwezig. Zoals verwacht. Het verloren vers is online gelekt in al zijn vurige glorie.

Share It FIRST:

TOP