Lil Wayne onwaardig om te worden verkozen

08.21.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Lil Wayne onwaardig om te worden verkozen
© Instagram / Lil Wayne
Er zijn afspeellijsten voor de nummers van elke kandidaat bij de verkiezingen in 2020. Deze afspeellijsten spelen op rally's en andere evenementen om de aandacht van het publiek te trekken. Senator en presidentskandidaat Kirsten Gillibrand hebben het nummer Scared of the Dark verwijderd. Lil Wayne en T. Doll zijn de uitvoerders van dit nummer en introduceren in plaats daarvan het nummer van een andere rapper XXXTENTACION. En dit veroorzaakte een negatieve reactie van het publiek.

De rest van Gillebrand's liedenselectie is zwaar gericht op vrouwelijke kiezers. Bijna alle artiesten zijn vrouwen. Dit is een duidelijke verklaring van haar steun voor feminisme. Daarom is het een flagrant toezicht om deze rapper op te nemen. Hij werd beschuldigd van seksueel geweld vóór zijn dood. Het slachtoffer beweerde dat hij beledigend en wreed was.

Het team van Hillebrand kon deze controverse niet voorzien, omdat alle details van de presidentiële campagne bevooroordeeld waren. Volgens één publicatie had de afspeellijst van Miss Gillibrand Lil Wayne en enkele honderden van zijn nummers kunnen bevatten die moderne hiphop vertegenwoordigen. Maar in plaats daarvan gingen ze ermee akkoord.

Gillebrand's kamp verwijderde dit lied ook.

Share It FIRST:

TOP