Lindsay Lohan nodigt Gigi Hadid uit op een date met Tyler Cameron

08.18.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Lindsay Lohan nodigt Gigi Hadid uit op een date met Tyler Cameron
© Instagram / Lindsay Lohan
Nadat Gigi Hadid werd betrapt op een date met Tyler Cameron van de Bachelorette realityshow, liet Lindsay Lohan op sociale netwerken weten dat ze de nieuwe beroemdheid niet leuk vond. Lindsay Lohan gaf absoluut de voorkeur aan Hannah Brown.

De paparazzi hebben onlangs Gigi Hadid gevangen op een date met Tyler Cameron. Het echtpaar volgde vrienden in de Frames Bowling Lounge in New York. Er zijn geruchten geweest in de wereldmedia over een romance tussen een mooi model dat een paar maanden geleden uit elkaar ging met Zayn Malik en een beroemdheid die bekend is bij het Amerikaanse programma Bachelorette. De smaak van het hele verhaal wordt aangevuld door het feit dat Tyler Cameron tot voor kort voornamelijk combineerde met haar showcollega Hannah Brown.

Kort nadat de foto's van Jeron Hadid over Cameron in de media verschenen, kondigde Hannah aan dat ze nog steeds iets voor hem voelde.

De zaak Gigi Hadid en Tyler Cameron vond Lindsay Lohan niet leuk. Ze is een fan van het Bachelorette-programma. Haar korte commentaar geeft duidelijk aan dat ze aan de kant van ex-vriendin Cameron staat en Gigi niet aan zijn kant accepteert.

Lindsay Lohan staat bekend om het veroorzaken van conflicten met andere sterren. Ze vond een nieuwe vijand in de showbusiness.

Share It FIRST:

TOP