Logan Paul bereidt zich voor op een bokswedstrijd met zijn broer Jake

05.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Logan Paul bereidt zich voor op een bokswedstrijd met zijn broer Jake
© Instagram / Logan Paul
YouTuber Logan Paul is al aan het nadenken over zijn volgende bokstrekker, deze keer wil hij zijn broer, Jake Paul, inpakken.

Logan Paul is redelijk succesvol. Hij was in staat om de grootste YouTube ter wereld te worden. Hij schoot zijn eigen documentaire " Flat Earth ". En bezit ook boksvaardigheden op amateurniveau.

Nadat Logan Paul in HollywoodLife was verschenen, legde Logan Paul uit dat hij en Jake waarschijnlijk in de boksring in 2020 oog in oog stonden.

" Ik zou zeggen, Jake , " legde hij uit. " Laten we eerlijk zijn, in een jaar, wanneer we allebei ons tweede gevecht zullen hebben, zal geen enkele YouTuber die het waard is om met ons te vechten goed genoeg zijn om de ring te betreden en er daadwerkelijk in te blijven." Dus we konden het gewoon doen, broer tegen broer. "

Logan Paul legde uit dat het idee om Jake in een bokswedstrijd te ontmoeten, velen niet behaagt die intiem kennis maken met twee broers. Ondanks dit zal het duel tussen de twee broers plaatsvinden.

" Trouwens, mijn ouders haten dit idee. Ze willen er niets mee te maken hebben. Mijn managers haten dit idee. Maar we hebben je steun op YouTube! Logan Paul versus Jake Paul, 2020! "

Boksen tussen hen zal veel opwinding en interesse op het internet veroorzaken.

In de gevechten van hun laatste jaar tegen KSI en zijn jongere broer, Deji, hebben zowel Logan als Jake bewezen dat ze een goede show kunnen maken, dus een breed scala aan verhaallijnen zal erover worden geschreven.

Als volgend jaar Logan Jake niet ontmoet in de boksring, dan heeft hij nog steeds veel andere uitstekende YouTube-spelers waarmee hij kan vechten.

Er is altijd een kans dat hij KSI opnieuw kan ontmoeten, vooral nadat hun gevecht in 2018 in een gelijkspel is geëindigd en er veel niet-officiële berichten waren dat er nog twee gevechten gepland waren.

Share It FIRST:

TOP