Macaulay Culkin reageerde op een herstart van de kerstkomedie

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Macaulay Culkin reageerde op een herstart van de kerstkomedie
© Instagram / Macaulay Culkin
Er wordt verwacht dat de nieuwe versie van de beroemde komedie Kevin alleen thuis op Disney + zal debuteren. Kevin's Macaulay Culkin-artiest besloot commentaar te geven op rapporten over het herladen van de serie. Hij liet zien hoe de bijgewerkte versie van de hoofdrolspeler er eigenlijk uitziet.

Volgens de meest recente informatie over het Disney + -platformaanbod zien kijkers, naast tv-shows uit de wereld van Marvel en Star Wars, ook nieuwe scènes uit komediefilms zoals Museum Night en Fake Dozen, The Little Kid's Diary en Kevin's kersthit thuis.

Bob Iger kondigde aan dat er binnenkort een verbeterde versie van de avonturen van een vindingrijke jongen komt. Die alleen wordt gelaten in een leeg huis dat door dieven wordt aangevallen tijdens de vakantie. Het nieuwe huis van Kevin alleen moet worden aangepast aan een nieuwe generatie toeschouwers.

Macaulay Culkin staat bekend om zijn gevoel voor humor. Daarom was niemand verrast door zijn foto op het sociale netwerk.

De foto is een spottend commentaar op de toestand van de moderne jeugd. Daarop staat een man die zijn leven doorbrengt op een bank voor een laptopscherm en de bestelde gerechten haastig opeet.

Share It FIRST:

TOP