Macaulay Culkin heeft vandaag een vervelende uitstraling

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Macaulay Culkin heeft vandaag een vervelende uitstraling
© Instagram / Macaulay Culkin
De film 'Home Alone' is een comedy uit de cultfamilie uit de jaren 90. Waarin Kevin werd gespeeld door Macaulay Culkin. De film bracht hem grote bekendheid. En minderjarige Macaulay Culkin is geprezen als de beste kinderacteur sinds Shirley Temple. Disney heeft zojuist een nieuwe versie van deze cult-komedie aangekondigd. En Macaulay Culkin reageerde op dit bericht.

Bijna 30 jaar zijn verstreken sinds de première van de comedy van de cultfamilie "Home Alone". Macaulay Culkin speelde de rol van Kevin in de films "Home Alone" en "Alone in New York". Deze twee hitcomedies brachten hem internationale bekendheid. Macaulay Culkin is geprezen als de beste kinderacteur sinds Shirley Temple.

Disney Studios CEO Bob Iger heeft aangekondigd dat hij de terugkeer van de helden van Kevin voorbereidt. De iconische film uit de jaren 90 verschijnt binnenkort in een nieuwe versie op het streamingplatform Disney +. Over dit product is weinig bekend. Het is niet bekend of de nieuwe versie van Kevin Home Alone een tv-serie of een film zal zijn. En ook over wie er de hoofdrol in speelt.

Na het succes van twee films over de avonturen van Kevin maakte Macaulay Culkin een langere pauze in zijn carrière door. De media schreven over zijn problemen in zijn persoonlijke leven. Ten eerste, over de scheiding van zijn ouders en de hechtenis. Dan over de problemen van de acteur met drugs.

In 2004 werd een 24-jarige acteur gearresteerd voor het bezit van marihuana en psychotrope drugs. Sindsdien is zijn zwakte voor drugs regelmatig gemeld. De familie en fans van de acteur maakten zich zorgen over zijn gezondheid. Alcohol, drugs en een onbeleefde levensstijl hebben zijn carrière en gezondheid volledig verpest.

De acteur is nu 39 jaar oud. De ergste crisis is voorbij. Macaulay Culkin reageerde op de beslissing van Disney. Een ironische boodschap verscheen in zijn profiel op het sociale netwerk. De acteur liet zien hoe Kevin er nu alleen thuis uitziet.

Share It FIRST:

TOP