Matthew McConaughey tijdens een diner voor het goede doel

08.19.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Matthew McConaughey tijdens een diner voor het goede doel
© Instagram / Matthew McConaughey
Matthew McConaughey was onder de 1259 gasten. Die lunchten in de familiedinerclub in de zakelijke gemeenschap van Holland Town in de zuidwesthoek van Brown County. Matthew McConaughey was een speciale gast op de US Venture Open. Fondsenwerver voor golf. Die eerder op de dag werd gehouden op tal van golfbanen. In totaal hebben 929 golfers $ 5,2 miljoen opgehaald. Dat is een record voor het jaarlijkse evenement, opgericht in 1986. Geld wordt ondersteund door non-profitorganisaties in het noordoosten van Wisconsin. Ze bestrijden armoede.

Een avondmaal werd gehouden in een spreidende tent nabij de dinerclub met uitzicht op de nabijgelegen boerderijvelden. Een klein leger van werknemers en vrijwilligers diende het traditionele gefrituurde kippenvoer van Van Abel. Dit is een stevige maaltijd. Waaronder aardappelpuree en jus. Slabonen met bacon en maïssaus. Koolsalade en bonensalade. Veenbessen en geassorteerde repen. Aan lange tafels wordt alles in familiestijl geserveerd.

Sportcommentator Scott Van Pelt interviewde de acteur bij het banket. In hun gesprek sprak Matthew McConaughey over het vinden van vreugde in het proces en het nastreven van het leven. Door hard werken en zelfs in moeilijke tijden. Maar geen streven naar vluchtig geluk.

Sommigen van die presenteerden gedeelde foto's van de 49-jarige acteur. Die in Texas woont en bekend staat om films als Dallas Buyers Club en Time to Kill, Magical Mike.

Share It FIRST:

TOP