Meek Mill over haar lot

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Meek Mill over haar lot
© Instagram / Meek Mill
De cover van Dreams & Nightmares, het debuutalbum van 2012 van Meek Mill, toont handboeien in combinatie met Rolex. Tot voor kort illustreerde het beeld de eigen situatie van de rapper. In het openbaar verscheen hij als een onwaarschijnlijke rapster. In de rechtbank bleef hij onder toezicht van een gebroken reclassering. Zodra de Meek Mill zijn Amerikaanse droom verwezenlijkte, ging Amerika tussenbeide.

De vijfdelige Amazon Free Free Meek-documentaire, die vorige week werd uitgebracht, vertelt over hoe rapper Meek Mill een onverwachte leider werd in de hervormingsbeweging van het strafrecht. Dit is een ontroerende biografie en een dwingende oproep tot actie. Als gevolg van herhaalde getuigenverklaringen begonnen de belangrijkste momenten van een proeftijd van 12 jaar vorm te krijgen. Zijn familie, waaronder JAY-Z en de uitvoerend producent, evenals verschillende advocaten en onderzoekers, bieden een reeks krachtige verhalende verhalen.

Dit specifieke verhaal heeft een goed einde. Voorlopig tenminste. Vorige maand vernietigde het Hooggerechtshof van Pennsylvania de straf uit 2008 en de uitspraak van rechter Brinkley over de schending van de proeftijd in 2017. Meek Mill krijgt een nieuwe proef op alle kosten. Meek Mill verzoende zich met Drake. Hun gezamenlijke hit Going Bad was de belangrijkste single van de rapper voor het comebackalbum. Maar de oorlog is verre van gewonnen. Miljoenen mensen zonder rapperbronnen worden geconfronteerd met hetzelfde lot in de rechterlijke macht.

Share It FIRST:

TOP