Meghan Markle en Prins Harry hebben een lijst met verboden opgesteld voor hun buren

07.28.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Meghan Markle en Prins Harry hebben een lijst met verboden opgesteld voor hun buren
© Instagram / Meghan Markle
Een paar dagen geleden kregen de buren van de hertogin en prins Harry instructies. In deze handleiding staat dat u dit niet kunt doen wanneer u Meghan Markle en Harry ontmoet. Deze regels werden uitgesproken aan mensen op een algemene vergadering van inwoners van Windsor.

Hier zijn enkele regels uit deze lijst: je kunt niet de eerste zijn om met het koninklijk paar te praten, je kunt alleen hallo zeggen als ze zelf een gesprek zijn begonnen, je kunt de honden van de hertog en hertogin niet strijken, je kunt niet vragen om naar hun zoontje te kijken en nog veel meer.

De meeste buren van Meghan Markle en Prins Harry zijn de bedienden van het koninkrijk. Ze kennen allemaal de regels van de etiquette en vooral hoe ze zich moeten gedragen met de koningin en haar familieleden.

Meghan Markle en Prins Harry hebben zelf deze verboden ingesteld. Buren hielden niet van dergelijke regels. Buren in Groot-Brittannië vinden altijd een paar minuten om met elkaar te chatten, een paar zinnen uit te wisselen.

Share It FIRST:

TOP