Meghan Markle viert bescheiden maar smaakvol een verjaardag

08.13.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Meghan Markle viert bescheiden maar smaakvol een verjaardag
© Instagram / Meghan Markle
Meghan Markle vierde vorige week zijn 38e verjaardag. De hertogin vierde het heel bescheiden. Haar cake was ook niet grandioos. Op 4 augustus werd Meghan Markle 38 jaar oud. De hertogin vierde deze dag in een vrij beperkte groep. Ze besloot om een ​​familiedag alleen door te brengen in het gezelschap van haar man Harry en kleine Archie. Een week na haar verjaardag zagen we eindelijk hoe haar taart eruit zag.

Koninklijke correspondent Omid Skobie fotografeerde deze unieke cake. Het bleek dat bakken afkomstig was van Luminary Bakery. Meghan Markle houdt van deze bakkerij en wordt genoemd in het septembernummer van British Vogue. Meghan Markle was de gastredacteur van het tijdschrift. De oprichter van de patisserie is niet alleen een bakker. Hij werkt ook in een fonds voor de revalidatie van vrouwen die het slachtoffer zijn geweest van verschillende soorten geweld.

Je denkt misschien dat de taart van prinses Sussex net zo spectaculair is. Bakken bleek erg bescheiden. De cake was met wortelsmaak en versierd met gedroogde sinaasappels.

Share It FIRST:

TOP