Meghan Markle vierde zijn verjaardag

08.15.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Meghan Markle vierde zijn verjaardag
© Instagram / Meghan Markle
Op 4 augustus werd Meghan Markle 38 jaar oud. Bij deze gelegenheid feliciteerde Prins Harry zijn vrouw op sociale netwerken. Meghan Markle bracht de dag door met haar geliefden, volgens de koninklijke traditie. De ceremonie was gesloten en er werden zo weinig details onthuld. Onlangs verschenen er foto's van een verjaardagstaart op internet.

De cake was niet erg groot. Bovendien staat Meghan Markle bekend om zijn voorliefde voor een gezonde levensstijl. Het blijkt dat ze zelfs op zo'n speciale dag geen gezond dieet heeft opgegeven. Meghan koos voor een worteltaart. De cake was prachtig versierd en zag er erg lekker uit.

De Carrot Cake voor Meghan Markle is een werk van de London Luminary Bakery. Het blijkt dat deze keuze niet toevallig is. De hertogin van Sussex heeft herhaaldelijk gebruik gemaakt van de diensten van een patisserie.

Luminary Bakery is niet alleen een banketbakkerij waar u een cake kunt bestellen. Dit is een plek die mensen in een lagere sociale positie helpt een baan te vinden, een nieuw beroep te leren. Meghan Markle helpt ook deze sociaal kwetsbare mensen. Ze probeert het goede voorbeeld te geven, zelfs op haar verjaardag.

Share It FIRST:

TOP