Meghan Markle met echtgenoot en zoon lunchten in een lokaal café

08.29.2019     /     Nieuws auteur: Oksana

Meghan Markle met echtgenoot en zoon lunchten in een lokaal café
© Instagram / Meghan Markle
Er is recent geen goed nieuws geweest over Meghan Markle en Prins Harry. Daarom proberen ze op de een of andere manier hun imago te behouden en dichter bij de gewone mensen te staan. Onlangs bezochten ze, net als gewone mensen, een lokaal café. Het echtpaar nam de 3 maanden oude Archie mee.

Meghan Markle en Prins Harry namen Archie mee naar het Rose & Crown Cafe in Wingfield. Het is tien minuten rijden van het landgoed Frogmore. Hun bezoek duurde ongeveer twee uur en was voor iedereen geheim. Blijkbaar wisten bezoekers van dit etablissement niet eens dat een deel van de koninklijke familie naast hen zat. Meghan Markle met haar man en zoon bleef onopgemerkt. Na dit diner waren er geen gepubliceerde foto's meer op sociale netwerken. Slechts enkele dagen later vertelde Meghan Markle over een bezoek aan een café.

Wat de koninklijke familie aan het eten was, is onbekend. Het is bekend dat ze dronken. Het blijkt dat Prins Harry alcohol koos voor zijn eten en twee glazen Brits bier dronk. Meghan Markle dronk water. Het is bekend dat de prijzen in dit etablissement niet buitensporig zijn, en een gewoon persoon kan fatsoenlijk voedsel eten voor ongeveer 15-20 pond. En dit, gezien de normen van de koninklijke familie, is echt goedkoop. Bovendien wordt de grill op zondag met korting verkocht. Kleine Archie bracht al die tijd door in de wieg naast de hertogin. Ook hield Meghan Markle hem vaak in haar armen. Archie was erg kalm en huilde nooit. Naast de Meghan Markle, Prins Harry en Archie waren er familiebewakers aanwezig. Na enige tijd zat er een andere man aan de tafel, die de secretaris werd genoemd.

Een paar bezoekers aan de instelling, herkenden nog steeds de koninklijke familie. Ze besloten deze informatie aan de pers te verkopen. Ze wezen op het feit dat de aanwezigen kalm waren. Net als Meghan waren Markle en Prins Harry volkomen gewone gasten. Bovendien kregen ze de indruk dat dit niet het eerste bezoek van de koninklijke familie aan deze instelling is.

Share It FIRST:

TOP