Meghan Markle luistert niet naar de regels van de koninklijke etiquette

09.6.2019     /     Nieuws auteur: Alexandra

Meghan Markle luistert niet naar de regels van de koninklijke etiquette
© Instagram / Meghan Markle
Leden van de koninklijke familie moeten talloze, vaak uitputtende taken vervullen. Ze worden geassocieerd met de vertegenwoordiging van de monarchie buiten haar grenzen. En hun dagelijks leven wordt strikt gereguleerd door een zeer strikte koninklijke etiquette. Een van deze regels is van toepassing op diamanten sieraden. In tegenstelling tot het uiterlijk, kan niemand het dragen wanneer de ziel verlangt.

Een prinses zijn is helemaal niet cool. Leden van de Britse monarchie worden beperkt door vele verboden en etiquette-regels. Meghan Markle deelde enkele regels. Ze kunnen bijvoorbeeld geen genegenheid tonen tijdens officiële toespraken. Ze kunnen geen persoonlijke sociale media-accounts hebben. Bij vrouwen moeten de nagels in een natuurlijke kleur worden geverfd. Tijdens officiële evenementen is het verboden benen te kruisen. Iedereen moet met zijn benen tegen elkaar zitten. En dit zijn slechts enkele protocolregels.

Eén regel geldt ook voor het dragen van diamanten. Hertogin Meghan Markle en hertogin Kate Middleton zijn dol op sieraden. Maar ze kunnen alleen 's avonds diamanten sieraden dragen. De uitzondering zijn de trouwringen op de handen van Meghan Markle en prinses Kate.

Dit werd verklaard in een interview door een expert op het label. Ze hebben speciale mensen die hen adviseren wat geschikt is voor welke gelegenheid. Sommige sieraden dragen tot 18.00 uur, anderen later. 'S Avonds kun je diamanten dragen.

Meghan Markle en Kate Middleton volgen deze regel niet helemaal. Tijdens een bezoek aan Australië liet de hertogin van Sussex zich toe delicate oorringen in de vorm van een diamant aan te trekken. Kate daarentegen verscheen in diamanten oorbellen op een van de jaarlijkse feesten. Hoewel de meeste regels van de koninklijke etiquette absurd klinken, moeten leden zich eraan houden. Nou, om bij deze familie te horen is prestige. Maar zoals in het leven is er niets gratis.

Share It FIRST:

TOP