De exacte geboortedatum van de baby Meghan Markle en Prince Harry

03.26.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

De exacte geboortedatum van de baby Meghan Markle en Prince Harry
© Instagram / Meghan Markle
Meghan Markle, Prince Harry en het Britse publiek kijken uit naar het verschijnen van een nieuw koninklijk kind, dat de zevende op rij voor de troon zal zijn.

De hertog en hertogin van Sussex wachten op de geboorte van hun eerste kind binnen een paar weken met een geplande geboortedatum in april. Het kind wordt de zevende in de rij voor de troon en het Britse publiek is erg opgewonden. Mensen accepteren weddenschappen op alle aspecten van de geboorte, inclusief het geslacht van het kind en hoe het wordt genoemd.

Volgens Betway Batmakers wordt het koninklijke kind geboren in april. Het publiek is er bijna zeker van dat de baby volgende maand wordt geboren.

Er wordt ook veel gespeculeerd over de naam van het kind. Diana is een duidelijke favoriet en werd vorige week erg gesteund door haar, voor Victoria.

Praten met een van de toeschouwers tijdens de koninklijke gebeurtenis in Wirral in januari van dit jaar, gaf de hertogin toe dat ze zes maanden zwanger was. Vanaf dat moment wachtte Meghan Markle in slechts drie maanden op de geboorte van haar kind, opnieuw een aanwijzing voor de geboorte van april.

De enige officiële informatie van Kensington Palace bevestigde dat het kind in de lente zal verschijnen.

Share It FIRST: