Meghan Markle en prins Harry kunnen de tradities van de koninklijke familie veranderen voor de geboorteaankondiging

04.8.2019     /     Nieuws auteur: Amelia

Meghan Markle en prins Harry kunnen de tradities van de koninklijke familie veranderen voor de geboorteaankondiging
© Instagram / Meghan Markle
De hertog en hertogin van Sussex bereiden zich voor om hun eerste kind de komende weken te ontmoeten. Koninklijke waarnemers vragen zich af hoe de geboorte van een kind zal worden aangekondigd. Traditioneel presenteerden koninklijke moeders hun pasgeboren baby enkele uren na de geboorte aan de pers en leden van het publiek op de trappen van het ziekenhuis. Maar Harry en Meghan Markle kunnen besluiten om deze trend te stoppen en stil de geboorte van hun kind aan te kondigen, zonder van huis te gaan.

Dus delen Harry en Meghan Markle hun eerste koninklijke babyfoto van hun nieuwe Instagram-account? Het lijkt erop dat koninklijke fans denken van wel. Het zou hun Instagram-volgers ook de kans geven om naar hun nieuwe huis in Windsor, Frogmore Cottage te kijken, waar Harry en Meghan Markle net naartoe waren verhuisd.

Het is onwaarschijnlijk dat Harry de toekomstige koning zal zijn. De koninklijke familie kan meer met pensioen gaan en de fanfare rond de geboorte van het koninklijke kind vermijden.

Harry en Meghan Markle kunnen fans verrassen door een paar thuisportretten met hun kind uit te geven.

Share It FIRST: